De urenregistratie koppelen aan bijvoorbeeld de salarisadministratie. Het klinkt heel logisch, maar op veel plekken in Nederland gebeurt dit nog niet. We geven vijf voordelen van een gekoppelde urenregistratie.

De voordelen van gekoppelde urenregistratie

Voordeel 1: tijdbesparing

Stel je voor dat je een bedrijf met tweehonderd medewerkers hebt en je moet van al die mensen handmatig de uren en overuren invoeren in het systeem... Dat zijn behoorlijk wat handelingen. Als je dat gekoppeld hebt, is het hooguit een druk op de knop of de uren staan al automatisch in de salarisadministratie software. Het is dan meer een controle dan een gerichte actie.

Voordeel 2: minder fouten

Handmatig invoeren vergroot de kansen op fouten. In een gekoppelde urenregistratie worden de gewerkte uren één op één overgenomen en zo worden fouten gereduceerd.

Voordeel 3: werknemer kan zelf de uren doorgeven

Dit gaat door middel van een geautoriseerde toegang, bijvoorbeeld via een digitale weekstaat die de werknemer zelf kan invullen of een virtuele klok. Dit zorgt ervoor dat bij de administratie weer tijd over is.

Voordeel 4: toegang voor leidinggevenden en managers

Door leidinggevenden en managers toegang te geven tot hetzelfde systeem, zijn de uren altijd beschikbaar en inzichtelijk. Hij of zij kan aan de hand daarvan weer een planning maken en/of de afdeling managen.

Voordeel 5: inzicht in projecturen

Dit is vooral interessant voor bedrijven die met een projectadministratie werken. Als de projectadministratie is gekoppeld aan de salarisadministratie, kun je daar de kosten per project of projectactiviteit uithalen en inzichtelijk maken.

Wat wij doen

BCS kan de software leveren voor een goede urenregistratie en de koppeling daarvan. De hele inrichting dus, van A tot Z en we richten dit stap voor stap in. Meer weten? Informeer gerust naar de mogelijkheden, we vertellen er graag alles over!

Houd me op de hoogte

Stuur mij een bericht wanneer er een nieuwe blog wordt geplaatst.

Salarisadministratie software

BCS. Het geheel dat loont.