Wil jij graag gebruikmaken van de voordelen van onze software maar wil je niet wachten tot het nieuwe boekjaar weer begint? Dan kun je nu gebruikmaken van onze Terugwerkende Kracht Weken!

Instappen met korting

Tijdens de Terugwerkende Kracht Weken kun je eenvoudig in- of overstappen en gebruikmaken van onze uitgebreide HRM en salarisadministratie software. Uiteraard wordt daarbij jouw salarisadministratie met terugwerkende kracht ondergebracht in het nieuwe systeem. Wij helpen je op weg met 50% korting op de implementatiekosten en tot juli 2022 betaal je geen loonstrookkosten. Dan wordt overstappen ineens wel heel interessant.

Terugwerkende Kracht Weken arrow_forward


De voordelen van onze HR software en loonadministratie

In 40 jaar is BCS uitgegroeid tot één van de grotere salarisverwerkers van Nederland. Dat doen we door meer dan 40 jaar ervaring in de markt, kennis van HR-processen en regelgeving, persoonlijke service én moderne software te combineren. Zo kunnen we elke organisatie, groot en klein, in elke sector van de meest passende service voorzien. Bij ons vind je alles onder één dak en is BCS het geheel dat loont.

Enkele van de handige functies in onze HR & salarisadministratie software zijn:

  1. Software koppelingen: Laat jouw financiële systeem koppelen. Hiermee voorkom je dubbele invoer van gegevens en het maken van fouten.
  2. Proforma omgeving: Maak gebruik van uitgebreide proforma functionaliteiten voor proefberekeningen en budgettering. Of maak een prognose op basis van bedrijfsinformatie.
  3. ESS & MSS: Laat medewerkers en leidinggevenden zelf personeelsgerelateerde zaken regelen in een online omgeving, bijvoorbeeld loonstroken downloaden, uren invoeren en accorderen.
  4. Personeelsplanning: Direct inzicht in de planning van medewerkers. Met handige kopieerfunctie en integratie met tijdregistratie.

Overstappen loont

Natuurlijk zijn er nog veel meer voordelen en handige functies binnen onze HRM software en salarisadministratie software. Meld je vandaag aan voor de Terugwerkende Kracht Actie en krijg 50% korting op de implementatiekosten én betaal tot juli 2022 geen loonstrookkosten.

Houd me op de hoogte

Stuur mij een bericht wanneer er een nieuwe blog wordt geplaatst.

Salarisadministratie software

BCS. Het geheel dat loont.