close

De Terugwerkende Kracht Weken zijn van start!

Terugwerkende Kracht weken Wil jij graag gebruikmaken van de voordelen van onze software maar wil je niet wachten tot het nieuwe boekjaar weer begint? Dan kun je nu gebruikmaken van onze Terugwerkende Kracht Weken!

Terugwerkende Kracht weken

Instappen met korting

Tijdens de Terugwerkende Kracht Weken kun je eenvoudig in- of overstappen en gebruikmaken van onze uitgebreide HRM en salarisadministratie software. Uiteraard wordt daarbij jouw salarisadministratie met terugwerkende kracht ondergebracht in het nieuwe systeem. Wij helpen je op weg met 50% korting op de implementatiekosten en tot juli 2022 betaal je geen loonstrookkosten. Dan wordt overstappen ineens wel heel interessant.

Terugwerkende Kracht Wekenarrow_forward

De voordelen van onze HR software en loonadministratie

In 40 jaar is BCS uitgegroeid tot één van de grotere salarisverwerkers van Nederland. Dat doen we door meer dan 40 jaar ervaring in de markt, kennis van HR-processen en regelgeving, persoonlijke service én moderne software te combineren. Zo kunnen we elke organisatie, groot en klein, in elke sector van de meest passende service voorzien. Bij ons vind je alles onder één dak en is BCS het geheel dat loont.

Enkele van de handige functies in onze HR & salarisadministratie software zijn:

  1. Software koppelingen: Laat jouw financiële systeem koppelen. Hiermee voorkom je dubbele invoer van gegevens en het maken van fouten.
  2. Proforma omgeving: Maak gebruik van uitgebreide proforma functionaliteiten voor proefberekeningen en budgettering. Of maak een prognose op basis van bedrijfsinformatie.
  3. ESS & MSS: Laat medewerkers en leidinggevenden zelf personeelsgerelateerde zaken regelen in een online omgeving, bijvoorbeeld loonstroken downloaden, uren invoeren en accorderen.
  4. Personeelsplanning: Direct inzicht in de planning van medewerkers. Met handige kopieerfunctie en integratie met tijdregistratie.

Overstappen loont

Natuurlijk zijn er nog veel meer voordelen en handige functies binnen onze HRM software en salarisadministratie software. Meld je vandaag aan voor de Terugwerkende Kracht Actie en krijg 50% korting op de implementatiekosten én betaal tot juli 2022 geen loonstrookkosten.

Houd me op de hoogte

Stuur mij een bericht wanneer er een nieuwe blog wordt geplaatst.

Laatste blogs

• Blog februari 20, 2024

Preview:

De beoordelings- en functioneringsgesprekken zijn jaarlijks weer een belangrijk moment. Hier hangen salaris- en promotiekansen vanaf, maar ook contractverlengingen. Het vermogen om eerlijke en onpartijdige evaluatie uit te voeren, is van onschatbare waarde voor zowel werknemers als werkgevers. De HR afdeling speelt hier een belangrijke rol in. Maar hoe kan HR bijdragen aan een eerlijke beoordeling van medewerkers, zonder dat dit sterk afhangt van de mening van een manager of andere leidinggevende? In deze blog delen we een aantal tips hoe je hier binnen jouw organisatie mee om kunt gaan.

• Blog februari 20, 2024

De rol van HR bij het objectief beoordelen van medewerkers

• Blog januari 9, 2024

Preview:

BCS HR Software breidt haar marktpositie uit door de overname van Online Academie, een bedrijf dat bekend staat om haar learning experience platform (SaaS). De samenwerking tussen BCS en Online Academie is de zesde acquisitie sinds Main Capital Partners in april 2022 in BCS investeerde en de derde van dit jaar.

• Blog januari 9, 2024

We zijn erg blij om de succesvolle overname van Online Academie B.V. aan te mogen kondigen!

• Blog december 14, 2023

Preview:

In slechts dertien maanden heeft de dynamiek van loonstructuren een drastische wending genomen. Werknemers die voorheen met een maandsalaris van €2300 ruim boven het minimumloon zaten, staan nu op een kruispunt. Hoe is deze plotselinge verschuiving mogelijk?

• Blog december 14, 2023

Binnen 13 maanden van een comfortabel salaris naar een uitdaging met het minimumloon