close

Thuiswerken: 3 handige functies die jou verder helpen

Thuiswerken Op dinsdag 2 november werden nieuwe corona maatregelen aangekondigd, waaronder de oproep om weer zoveel mogelijk thuis te werken. Als HR-medewerker of salarisadministrateur heb je dan natuurlijk software nodig die jou ondersteunt met handige tools om jouw werkzaamheden zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. In deze blog bespreken we een aantal handige functies van onze software die jou ondersteunen tijdens het thuiswerken.

Thuiswerken

1. Digitale handtekeningen zetten

De werkzaamheden en processen binnen jouw organisatie draaien gewoon door, waaronder ook het indiensttreding-proces van nieuwe werknemers. Wanneer er een arbeidscontract op afstand wordt getekend, is het belangrijk dat de handtekening rechtsgeldig is. Onze software zorgt er daarom voor dat er altijd een datumstempel op het document staat, inclusief tijdstip. Ook de login wordt met het document mee opgeslagen, zodat je altijd kunt traceren wie wanneer wat heeft gedaan. Daarmee is de rechtsgeldigheid gewaarborgd.

2. Digitaal Documentenbeheer

Veel organisaties werken nog met papieren documenten en dossiers die in een archiefkast op kantoor staan. Het thuiswerken laat de kwetsbaarheid van deze manier van werken zien, want wanneer je dat papieren dossier nodig hebt, staat deze kast niet in je eigen thuiskantoor. Het digitaal documentenbeheer zorgt ervoor dat alle dossiers centraal en digitaal worden opgeslagen. Documenten kunnen met elkaar gedeeld worden, waarbij er altijd één actuele versie is.

Lees meer over ons Digitaal Documentenbeheer.

3. Online urenregistratie

Verwerk jij iedere maand nog steeds handmatig de urenstaten van jouw collega's? Dat kan een stuk makkelijker dankzij onze geïntegreerde urenregistratie software! Daarmee kunnen alle voorkomende urensoorten eenvoudig en snel geregistreerd worden, waaronder het indienen van weekstaten, maar ook het indienen en accorderen van verlofuren. Andere voordelen zijn:

  • Een koppeling met een inkloksysteem. Medewerkers kunnen dan zelf eenvoudig in- en uitklokken op het moment dat ze werkzaam zijn.
  • Een koppeling met de loonadministratie software, zodat de aan- en afwezigheidsregistraties automatisch worden gekoppeld. Dubbele mutaties zijn daarmee verleden tijd!
  • Eenvoudig rapportages draaien van de urenregistratie, welke je direct naar Excel kunt exporteren.

Wil je graag meer weten hoe onze software jou helpt om efficiënt en slim jouw werkzaamheden uit te voeren, nu en in de toekomst? Vraag dan vrijblijvend een demo aan en we vertellen je graag meer over alle mogelijkheden!

Houd me op de hoogte

Stuur mij een bericht wanneer er een nieuwe blog wordt geplaatst.

Laatste blogs

• Blog februari 20, 2024

Preview:

De beoordelings- en functioneringsgesprekken zijn jaarlijks weer een belangrijk moment. Hier hangen salaris- en promotiekansen vanaf, maar ook contractverlengingen. Het vermogen om eerlijke en onpartijdige evaluatie uit te voeren, is van onschatbare waarde voor zowel werknemers als werkgevers. De HR afdeling speelt hier een belangrijke rol in. Maar hoe kan HR bijdragen aan een eerlijke beoordeling van medewerkers, zonder dat dit sterk afhangt van de mening van een manager of andere leidinggevende? In deze blog delen we een aantal tips hoe je hier binnen jouw organisatie mee om kunt gaan.

• Blog februari 20, 2024

De rol van HR bij het objectief beoordelen van medewerkers

• Blog januari 9, 2024

Preview:

BCS HR Software breidt haar marktpositie uit door de overname van Online Academie, een bedrijf dat bekend staat om haar learning experience platform (SaaS). De samenwerking tussen BCS en Online Academie is de zesde acquisitie sinds Main Capital Partners in april 2022 in BCS investeerde en de derde van dit jaar.

• Blog januari 9, 2024

We zijn erg blij om de succesvolle overname van Online Academie B.V. aan te mogen kondigen!

• Blog december 14, 2023

Preview:

In slechts dertien maanden heeft de dynamiek van loonstructuren een drastische wending genomen. Werknemers die voorheen met een maandsalaris van €2300 ruim boven het minimumloon zaten, staan nu op een kruispunt. Hoe is deze plotselinge verschuiving mogelijk?

• Blog december 14, 2023

Binnen 13 maanden van een comfortabel salaris naar een uitdaging met het minimumloon