close

Thuiswerken: 3 handige functies die jou verder helpen

Thuiswerken
Op dinsdag 2 november werden nieuwe corona maatregelen aangekondigd, waaronder de oproep om weer zoveel mogelijk thuis te werken. Als HR-medewerker of salarisadministrateur heb je dan natuurlijk software nodig die jou ondersteunt met handige tools om jouw werkzaamheden zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. In deze blog bespreken we een aantal handige functies van onze software die jou ondersteunen tijdens het thuiswerken.
Thuiswerken

1. Digitale handtekeningen zetten

De werkzaamheden en processen binnen jouw organisatie draaien gewoon door, waaronder ook het indiensttreding-proces van nieuwe werknemers. Wanneer er een arbeidscontract op afstand wordt getekend, is het belangrijk dat de handtekening rechtsgeldig is. Onze software zorgt er daarom voor dat er altijd een datumstempel op het document staat, inclusief tijdstip. Ook de login wordt met het document mee opgeslagen, zodat je altijd kunt traceren wie wanneer wat heeft gedaan. Daarmee is de rechtsgeldigheid gewaarborgd.

2. Digitaal Documentenbeheer

Veel organisaties werken nog met papieren documenten en dossiers die in een archiefkast op kantoor staan. Het thuiswerken laat de kwetsbaarheid van deze manier van werken zien, want wanneer je dat papieren dossier nodig hebt, staat deze kast niet in je eigen thuiskantoor. Het digitaal documentenbeheer zorgt ervoor dat alle dossiers centraal en digitaal worden opgeslagen. Documenten kunnen met elkaar gedeeld worden, waarbij er altijd één actuele versie is.

Lees meer over ons Digitaal Documentenbeheer.

3. Online urenregistratie

Verwerk jij iedere maand nog steeds handmatig de urenstaten van jouw collega's? Dat kan een stuk makkelijker dankzij onze geïntegreerde urenregistratie software! Daarmee kunnen alle voorkomende urensoorten eenvoudig en snel geregistreerd worden, waaronder het indienen van weekstaten, maar ook het indienen en accorderen van verlofuren. Andere voordelen zijn:

  • Een koppeling met een inkloksysteem. Medewerkers kunnen dan zelf eenvoudig in- en uitklokken op het moment dat ze werkzaam zijn.
  • Een koppeling met de loonadministratie software, zodat de aan- en afwezigheidsregistraties automatisch worden gekoppeld. Dubbele mutaties zijn daarmee verleden tijd!
  • Eenvoudig rapportages draaien van de urenregistratie, welke je direct naar Excel kunt exporteren.

Wil je graag meer weten hoe onze software jou helpt om efficiënt en slim jouw werkzaamheden uit te voeren, nu en in de toekomst? Vraag dan vrijblijvend een demo aan en we vertellen je graag meer over alle mogelijkheden!

Houd me op de hoogte

Stuur mij een bericht wanneer er een nieuwe blog wordt geplaatst.

Laatste blogs

• Blog mei 27, 2024

Preview:

De rol van een HR Manager is tegenwoordig veel breder dan het uitvoeren van de personeelsadministratie, werving en selectie en behoud van de medewerkerstevredenheid. Het gaat bijvoorbeeld ook over inclusieve werkgelegenheid.

• Blog mei 27, 2024

Inclusieve werkgelegenheid: informatie voor HR Managers

• Blog mei 16, 2024

Preview:

Een effectief Human Resources (HR) beleid is geen luxe, maar eerder een noodzaak voor moderne organisaties die streven naar groei en succes. Het draagt niet alleen bij aan een gezonde werkomgeving en het aantrekken van nieuwe medewerkers, maar helpt ook om de bedrijfsdoelen te behalen.

• Blog mei 16, 2024

De 5 onmisbare elementen van een strategisch HR beleid

• Blog mei 7, 2024

Preview:

De voorbereidingen binnen organisaties voor de rapportageverplichting Werkgebonden Personenmobiliteit (WPM) is in volle gang. We merken echter dat er bij onze klanten soms verwarring is over wat er komt kijken bij de verplichte CO2-rapportageplicht. Sommige klanten denken dat ze in alle gevallen gewoon een enquête kunnen uitvoeren, maar daarmee ben je er nog niet altijd.

• Blog mei 7, 2024

Is een enquête voldoende voor de CO2-rapportageplicht?