close

Alle belangrijke HR wetgeving wijzigingen in 2020

HR wetgeving wijzigingen in 2020
Per 1 januari 2020 gelden nieuwe wetten en regels, zoals de WAB. Goed om daar kennis van te nemen in deze drukke maand! Lees onze blog voor de reminder.
HR wetgeving wijzigingen in 2020

December is standaard voor veel bedrijven en organisaties een overvolle maand. Daar is BCS geen uitzondering op. Vanaf de kerstdagen zijn veel mensen vrij, zodat de maand sowieso al korter is. En er moet vaak meer werk gedaan worden dan in een 'normale maand'. Zoals gezegd gaat het bij BCS niet anders. Lopende zaken bij onze klanten moeten worden afgerond en tegelijkertijd komen er verschillende wetswijzigingen die consequenties hebben voor berekeningen in onze software. Dus: we moeten onze software aanpassen om ook per 1 januari de optimale service en dienstverlening te kunnen bieden.

Welke HR wetgeving veranderd er per 1 januari 2020?

Behalve wijzelf krijgt u ook te maken met allerlei nieuwe wetten en regels die per 1 januari 2020 gelanceerd worden. Denk bijvoorbeeld eens aan:

Er zijn misschien wetten en regels bij waar u nog niet eerder van hoorde. Kennis van sommige van deze regels kunnen voor u echter behoorlijk wat geld schelen. Het loont de moeite om nog eens terug te bladeren in onze blog of op de informatie op onze site. En als er nog vragen zijn, dan staan wij klaar om ze te beantwoorden.

Paraat!

Natuurlijk, die vragen beantwoorden we met plezier en ja, december is een drukke maand, maar het is pas echt lekker uitrusten als alle losse eindjes zijn vastgeknoopt en er geen vragen meer over zijn. Zoals wij ook het losse eindje van 2019 knopen aan dat van het nieuwe jaar. Ook in 2020 staat u als klant centraal en zullen wij ons best doen u zoveel mogelijk te ontzorgen. Voor nu wensen we u een goede december, mét bijbehorende drukte en feestdagen.

Onze HR software

Optimaliseer de huidige HR-processen binnen jouw organisatie met de HR software van BCS. Wij bieden een geïntegreerde oplossing met alle functionaliteiten die jij nodig hebt, waaronder loonadministratie software, urenregistratie software, personeelsplanning software en meer HRM software modules.

Houd me op de hoogte

Stuur mij een bericht wanneer er een nieuwe blog wordt geplaatst.

Laatste blogs

• Blog mei 27, 2024

Preview:

De rol van een HR Manager is tegenwoordig veel breder dan het uitvoeren van de personeelsadministratie, werving en selectie en behoud van de medewerkerstevredenheid. Het gaat bijvoorbeeld ook over inclusieve werkgelegenheid.

• Blog mei 27, 2024

Inclusieve werkgelegenheid: informatie voor HR Managers

• Blog mei 16, 2024

Preview:

Een effectief Human Resources (HR) beleid is geen luxe, maar eerder een noodzaak voor moderne organisaties die streven naar groei en succes. Het draagt niet alleen bij aan een gezonde werkomgeving en het aantrekken van nieuwe medewerkers, maar helpt ook om de bedrijfsdoelen te behalen.

• Blog mei 16, 2024

De 5 onmisbare elementen van een strategisch HR beleid

• Blog mei 7, 2024

Preview:

De voorbereidingen binnen organisaties voor de rapportageverplichting Werkgebonden Personenmobiliteit (WPM) is in volle gang. We merken echter dat er bij onze klanten soms verwarring is over wat er komt kijken bij de verplichte CO2-rapportageplicht. Sommige klanten denken dat ze in alle gevallen gewoon een enquête kunnen uitvoeren, maar daarmee ben je er nog niet altijd.

• Blog mei 7, 2024

Is een enquête voldoende voor de CO2-rapportageplicht?