Automatiseren met salarisadministratie software

Het is verassend hoeveel tijd MKB bedrijven besteden aan het verwerken van de loonadministratie. Uit onderzoek blijkt dat een op de vier MKB eigenaren elke maand meer dan 16 uur bezig is met de salarisverwerking. Tijd die je liever in je bedrijf steekt.

De verwerking van salarissen hoeft niet lang te duren of ingewikkeld te zijn. Met de online salarisadministratie software en persoonlijk service van BCS heb je alles wat nodig is om jouw MKB organisatie te laten draaien en jouw medewerkers zo goed mogelijk te bedienen. Door middel van één online druk op de knop krijg je automatisch overzicht van de geboekte mutaties, berekeningen van bruto naar netto, loonstroken, loonkosten, salarisopbouw en historische gegevens van jouw medewerkers. Bovendien kun je rekenen op een solide en betrouwbare salarisverwerking.

Software proberen arrow_forward
Salarisadministratie met BCS software

Salarisadministratie zelf online doen of uitbesteden?

Met onze software Polaris en Delta kun je zelf jouw salarisadministratie online volledig automatiseren. Onze salarisverwerking software biedt je tevens de mogelijkheid om extra HRM modules toe te voegen, waaronder urenregistratie, ziekteregistratie of personeelsadministratie.

Wil je liever de uitbesteden? Ook dit kan bij BCS! Met de BCS Instapservice wordt jouw loonadministratie door onze salarisadministrateurs uitgevoerd. Dit is met name interessant voor MKB bedrijven, administratiekantoren en accountants.

Automatiseer de salarisadministratie

Software voor ieder HR-beleid

Wij geloven dat elk HR proces en elk HR-beleid binnen een MKB organisatie uniek is. Daarom kijken we graag samen naar de beste inrichting van jouw software. Benieuwd welke oplossing het beste is voor jouw MKB bedrijf? Bekijk de salarisadministratie software van BCS of vraag een demo aan en laat je adviseren over het juiste salarisadministratie pakket!

Voordeel tijdens de Terugwerkende Kracht Weken:

50% korting op implementatiekosten & tot juli 2021 geen loonstrookkosten.

Actie bekijken arrow_forward

Salarisadministratie software van BCS

Polaris: Salarissysteem Salarisadministratie automatiseren

Polaris: Salarissysteem

Salarisadministratie automatiseren

Met het salarissysteem binnen Polaris ben je altijd zeker van het correct en op tijd kunnen uitbetalen van medewerkers.

Delta: Salarisprogramma Salarisadministratie automatiseren

Delta: Salarisprogramma

Salarisadministratie automatiseren

Met het salarisprogramma van Delta heb je alles op één plek voor de verwerking van de salarisadministratie.

Salarisadministratie uitbesteden BCS Instapservice

Salarisadministratie uitbesteden

BCS Instapservice

Met de Instapservice van BCS nemen onze salarisadministrateurs de gehele salarisadministratie uit handen. Zo kan jij je focussen op de belangrijkste processen en core business van jouw organisatie.

Salarisadministratie 40 jaar ervaring

Meer dan 40 jaar ervaring in salarisverwerking

Dankzij meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van salarisadministratie en HR binnen duizenden organisaties hebben we belangrijke HR-processen op efficiënte wijze voor je weten te automatiseren.

Met de software van BCS krijg jij maximaal inzicht in loonkosten en de volledige controle over jouw HR administratie. We delen graag onze 40 jaar aan kennis en bieden ondersteuning wanneer je dat nodig hebt. Bij ons vind je alles onder één dak en is BCS het geheel dat loont. Wil je de software van BCS in actie zien of gewoon vrijblijvend een vraag stellen?

Software proberen

salarisadministratie software training

Training salarisadministratie software

Met BCS vereenvoudig je de salarisadministratie en automatiseer je administratieve handelingen. Wil je optimaal leren werken met onze salaris software? Maak dan gebruik van onze salarisadministratie training. Deze training wordt gegeven door onze salarisadministratie experts in kleine groepen*. Zo leer je in de cursus op een persoonlijke en praktijkgerichte wijze alles over de mogelijkheden van onze software.

*In verband met het coronavirus worden de salarisadministratie trainingen veelal ook online aangeboden.

Bekijk alle trainingen

Altijd op tijd automatisch uitbetalen. Met de salarisadministratie software van BCS.

Lxa logo responsive
Crossmarks logo
Logo Thunissen
Riviera Maison logo
Logo oger
Logo synlab be
Dvg Logo
Logo get hooked zonder payoff